Kornizes online dating mildang korean dating site

Posted by / 28-Sep-2017 03:03

Kornizes online dating

Qeveria shqiptare sht e vetdijshme se marrja e statusit t vendit kandidat dhe do hap i ri prgjat antarsimit sjell prgjegjsi t reja dhe krkon pun gjithnj e m t madhe.

Qeveria shqiptare synon intensifikimin e reformave t integrimit europian, duke ruajtur fokusin n plotsimin e prioriteteve t identifikuara n Strategjin e Zgjerimit t Komisionit Europian t tetorit 2014, sidomos pr reformn n administratn publike, reformn n gjyqsor, luftn kundr korrupsionit dhe krimit t organizuar, si dhe respektimin e plot t drejtave t njeriut, me qllim q t avancohet drejt hapjes s negociatave pr antarsim.2.

KNIE-ja kryesohet nga Kryeministri ose, n munges t tij, nga ministri i Integrimit.

KNIE-ja sht prgjegjse pr:a) drejtimin dhe miratimin e politikave t prgjithshme e t strategjis pr integrim n Bashkimin Europian;b) bashkrendimin e politikave pr zbatimin e detyrimeve, q rrjedhin nga Marrveshja e Stabilizim-Asociimit, dhe t dokumenteve strategjike, pr procesin e integrimit europian;c) miratimin e planit kombtar t zbatimit t Marrveshjes s Stabilizim-Asociimit;d) drejtimin e fazave t procesit t integrimit europian dhe t negociatave, pr pranimin n Bashkimin Europian;e) prfaqsimin e qeveris Shqiptare n Kshillin e Stabilizim-Asociimit BE-Shqipri, i cili mbikqyr zbatimin dhe realizimin e Marrveshjes s Stabilizim-Asociimit;f) dh) shqyrtimin dhe miratimin t materialeve pr mbledhjet e Kshillit t Asociimit - BE - Shqipri;g) rishikimin dhe miratimin e kontributit t qeveris shqiptare pr raportin vjetor t Komisionit Europian.

Ky vendim hyn n fuqi menjher dhe botohet n Fletoren Zyrtare.

KRYEMINISTRIEdi Rama PJESA 1 - Hyrje dhe menaxhimi i Procesit t Integrimit Europian Hyrje1.

Prbrja dhe funksionimi i strukturave t bashkrendimit ndrministror sht prcaktuar n Urdhrin e Kryeministrit Nr.

46, dat 1.04.2009 "Pr ngritjen, prbrjen dhe funksionimin e strukturave t bashkrendimit ndrministror, pr realizimin e angazhimeve, t ndrmarra n kuadr t Marrveshjes s Stabilizim-Asociimit".

N 2015 jan zbatuar shumica e masave t Udhrrfyesit dhe Shqipria planifikon ta prditsoj me masa t reja, duke pasqyruar plotsisht rekomandimet e partnerve europian.Antarsimi n BEIntegrimi Europian sht objektivi gjeostrategjik dhe politik i Shqipris, q qndron n thelb t politiks s brendshme dhe t jashtme.Procesi i aderimit mori nj hov t fuqishm me vendimin e Kshillit Europian t qershorit 2014 q i dha Shqipris statusin kandidat, si vlersim pr reformat e ndrmarra.Statusi kandidat sht edhe inkurajim pr t prshpejtuar ritmin e reformave.N nntor 2013, u shpalos nisma e Dialogut t Nivelit t Lart me Shqipris, me qllim q Shqipria t jet m e fokusuar n procesin e integrimit europian dhe t monitorohet progresi i arritur n fushat e pes prioriteteve kye t prcaktuara pr hapjen e negociatave pr antarsim.

kornizes online dating-7kornizes online dating-51kornizes online dating-7

Ministria e Integrimit Evropian orienton, bashkrendon dhe monitoron zbatimin e PKIE-s 2015 - 2020 nga grupet ndrinstitucionale t puns pr do kapitull, t ngritura me urdhrin nr.107, date 28.2.2014, t Kryeministrit, "Pr ngritjen, prbrjen dhe funksionimin e grupeve ndrinstitucionale t puns pr integrimin evropian".3.